Η Εταιρεια μας

Σας Καλωσορίζουμε
στον συναρπαστικό κόσμο του ταξιδιού!

Με την εξειδικευμένη ταξιδιωτική υποστήριξή του, το πρακτορείο μας αναλαμβάνει να σας προσφέρει αξέχαστες και ξεκούραστες διακοπές ανά τον κόσμο παρέχοντας σ’ εσάς τις αξιόπιστες υπηρεσίες του.
Τα οικονομικά μας πακέτα περιλαμβάνουν οικογενειακές, ατομικές, σχολικές και πολιτιστικών συλλόγων περιηγήσεις για δεκάδες προορισμούς σε Ελλάδα και Εξωτερικό, συνδυάζοντας διασκέδαση, πλήρης ξενάγηση και άμεση γνωριμία με τους προορισμούς της επιλογής σας.
Ταξιδεύοντας οδικώς με τα πολυτελή ιδιόκτητα λεωφορεία μας, αλλά και αεροπορικώς, πάντα με την συντροφιά των έμπειρων αρχηγών – συνοδών μας, μπορείτε να απολαύσετε την διαμονή σας στα καλύτερα ξενοδοχεία και καταλύματα με την επιπλέον εγγύηση από το πρακτορείο μας της αστικής σας ασφάλειας, προσφέροντάς σας ποιότητα και σιγουριά.
Με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, σας παραδίδουμε τα εισιτήρια ακόμα και στον χώρο σας, εγγυημένα στις ιδανικότερες και πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς! Κάντε τις κρατήσεις σας τηλεφωνικώς ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας και εμείς θα είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας.

Με εκτίμηση
Απόστολος Εμμανουηλίδης , Γλυκερία Εμμανουηλίδου

Γιατι να επιλεξετε εμας


Αγαπάμε να ταξιδεύουμε όπως εσύ!

Aσφαλή εύχρηστη & ξεκάθαρη διαδικασία κρατήσεων

Εγγύηση καλύτερης τιμής
ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


  • Η εκδρομή διοργανώθηκε από το γνωστό πρακτορείο ταξιδιών στη Βέροια VERGINA TRAVEL του Απόστολου ΕμμανουηλίδηΟ ίδιος και η κόρη του Γλυκερία, άριστοι γνώστες της Πόλης, ακούραστοι και ενθουσιώδεις μας συνόδεψαν τις τρεις αυτές μέρες σε κάθε γωνιά της Κωνσταντινούπολης φροντίζοντας για οτιδήποτε είχαμε ανάγκη. Η προθυμία και η ανταπόκρισή τους υπήρξε συγκινητική και για αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.

    Εφημερίδα ΛΑΟΣ
  • Παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Vergina Travel στην Κωνσταντινούπολη, με τη συμμετοχή όλων των τουριστικών γραφείων της Μακεδονίας και της Θράκης, θα θέλαμε να σας υποσχεθούμε ότι ο Δήμος Τήνου θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιες πρωτοβουλίες και σε προορισμούς από Βόρεια Ελλάδα για την Τήνο σε ότι χρειαστείτε

Νεα & Ενημερωσεις

Διαβαστε το blog μας για Νεα & Ενημερωσεις